András Felícia klinikai szakpszichológus j.

Bejelentkezés: 06-30-320-05-97 

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

András Felícia vagyok, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, pszichoterapeuta jelölt és pszichodráma asszisztens. Látásmódomat meghatározza a pszichodinamikus szemlélet, fő érdeklődési területem a személyiségzavarok. Úgy vélem, a mindennapi működésünk mentén fellépő nehézségek, elakadások kapcsolatokban és tudattalan folyamatok mentén értelmezhetők. Carl Whitaker gondolatait kölcsönözve vallom, hogy ami kapcsolatban romlott el, az egy másik kapcsolatban gyógyulhat, ebben igyekszem a hozzám fordulókat támogatni.

Jelenleg az OORI - Tündérhegy osztályán dolgozom, főként személyiségavarral élő páciensekkel foglalkozom. Korábban szereztem tapasztalatot mozgássérültek rehabilitációjában, illetve dolgoztam hajléktalan ellátásban is. 2015-ben eltöltöttem pár hónapot önkéntesként az Egyesült Királyságban, ahol különböző diagnózisokkal élő klienseket támogattam (autizmus, értelmi fogyatékosság) a Brit Pszichológus Kamara tagjaként. 

Szívesen várom a legkülönfélébb pszichés és kapcsolati nehézségekkel hozzám forduló felnőtteket, akár angol nyelven is.

2017 - folyamatban: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI) - Semmelweis Egyetem és Európai Pszichoterápiás Szövetség (EAP)

2015 - folyamatban: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés - Semmelweis Egyetem

2013-2014: pszichoanalitikusan orientált pszichoterápia sajátélmény - Magyar Pszichoanalitikus Egyesület kiképzőjénél

2009-2012: okleveles pszichológus, pszichológia (MA) - ELTE-PPK

2008-2013: pszichodráma asszisztensi cím 250 óra sajátélményre épülve - Magyar Pszichodráma Egyesület

2006-2009: viselkedéselemező, pszichológia (BA) - ELTE-PPK