András Felícia klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés: +36-30-320-05-97 

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

András Felícia vagyok, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt és pszichodráma asszisztens. Látásmódomat meghatározza a pszichodinamikus szemlélet, fő érdeklődési területem a személyiségzavarok. Úgy vélem, a mindennapi működésünk mentén fellépő nehézségek, elakadások kapcsolatokban és tudattalan folyamatok mentén értelmezhetők. Carl Whitaker gondolatait kölcsönözve vallom, hogy ami kapcsolatban romlott el, az egy másik kapcsolatban gyógyulhat, ebben igyekszem a hozzám fordulókat támogatni.

Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Pszichiátriai és Pszichoterápiás Ambulanciáján dolgozom. Korábban szereztem tapasztalatot az OORI - Tündérhegy pszichoterápiás osztályán, mozgássérültek rehabilitációjában, illetve dolgoztam hajléktalan ellátásban is. 2015-ben eltöltöttem pár hónapot önkéntesként az Egyesült Királyságban a Brit Pszichológus Kamara tagjaként.

Szívesen várom a legkülönfélébb pszichés és kapcsolati nehézségekkel hozzám forduló felnőtteket, akár angol nyelven is.

2018 - folyamatban: pszichodinamikus szemléletű szupervízió

2017 - folyamatban: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI) - Semmelweis Egyetem és Európai Pszichoterápiás Szövetség (EAP)

2015 - folyamatban: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés - Semmelweis Egyetem

2013-2014; 2018 - folyamatban: Pszichoanalitikusan orientált pszichoterápia sajátélmény - Magyar Pszichoanalitikus Egyesület kiképzőjénél

2008-2013: pszichodráma asszisztensi cím 250 óra sajátélményre épülve - Magyar Pszichodráma Egyesület

2006-2012: viselkedéselemző és okleveles pszichológus, pszichológia (BA, MA) - ELTE-PPK