András Felícia klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés: +36-30-320-05-97 

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

András Felícia vagyok, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt, pszichoterapeuta jelölt és pszichodráma asszisztens. Látásmódomat meghatározza a pszichodinamikus szemlélet, fő érdeklődési területem a személyiségzavarok. Úgy vélem, a mindennapi működésünk mentén fellépő nehézségek, elakadások kapcsolatokban és tudattalan folyamatok mentén értelmezhetők. Carl Whitaker gondolatait kölcsönözve vallom, hogy ami kapcsolatban romlott el, az egy másik kapcsolatban gyógyulhat, ebben igyekszem a hozzám fordulókat támogatni.

Jelenleg az OORI - Tündérhegy osztályán dolgozom, főként személyiségavarral élő páciensekkel foglalkozom. Korábban szereztem tapasztalatot mozgássérültek rehabilitációjában, illetve dolgoztam hajléktalan ellátásban is. 2015-ben eltöltöttem pár hónapot önkéntesként az Egyesült Királyságban, ahol különböző diagnózisokkal élő klienseket támogattam (autizmus, értelmi fogyatékosság) a Brit Pszichológus Kamara tagjaként. 

Szívesen várom a legkülönfélébb pszichés és kapcsolati nehézségekkel hozzám forduló felnőtteket, akár angol nyelven is.

2017 - folyamatban: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI) - Semmelweis Egyetem és Európai Pszichoterápiás Szövetség (EAP)

2015 - folyamatban: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzés - Semmelweis Egyetem

2013-2014: pszichoanalitikusan orientált pszichoterápia sajátélmény - Magyar Pszichoanalitikus Egyesület kiképzőjénél

2009-2012: okleveles pszichológus, pszichológia (MA) - ELTE-PPK

2008-2013: pszichodráma asszisztensi cím 250 óra sajátélményre épülve - Magyar Pszichodráma Egyesület

2006-2009: viselkedéselemező, pszichológia (BA) - ELTE-PPK