Antal Orsolya gyermek klinikai szakpszichológus


Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

Pszichológus alapdiplomámat a debreceni Egyetemen szereztem 2009-ben gyermek és felnőtt szakirányon. Tanulmányaimat a DEOEC klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus képzésén folytattam, 2015-ben végeztem. 2012 októbere és 2013 májusa között 150 órás családterápiás önismereten vettem részt.

Az egyetem elvégzése után gyermekvédelemben dolgoztam. 0-6 éves korú gyermekekkel foglalkoztam 3 évig, majd ezt követően 0-21 éves korú gyermekekkel, fiatalokkal és fiatalkorú anyákkal közel két évig. Ezután pedagógiai szakszolgálatnál helyezkedtem el, ahol egyéni terápiás munka mellett szakértői vizsgálatokat is végeztem. Jelenleg Budapest egyik kerületében dolgozom, óvodapszichológusként.

Munkám során a családra, mint rendszerre tekintek. Igyekszem mind a szülőkkel, mind a gyermekekkel egy bizalmi kapcsolatot kialakítani, hiszen csak így lehetséges a tünetek mögötti okok feltárása és az eddigi rendszer működésének változtatása, egy új egyensúly kialakítása. Az egyéni terápiás ülések mellett így rendszeresen tartok szülőkonzultációt is, ahol a szülőkkel közösen átbeszélve igyekszünk megérteni a gyermekben, a családban zajló folyamatokat, így segítve a tünetek oldódását.

Amiben segíthetek:

- szobatisztasággal kapcsolatos nehézségek

- dadogás

- kötődési problémák

- alvásproblémák

- beilleszkedési, magatartási problémák

- nevelési nehézségek

- testvérféltékenység

- teljesítmény leromlási, tanulási nehézségek

- szorongásos problémák