Barna Mária klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97 

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

A pszichés zavarok mély megértése és ismerete mellett legalább olyan fontosnak tartom, hogy mindig a megismételhetetlen egyént lássam abban az emberben, aki hozzám fordul. Munkamódomat a pszichodinamikus szemlélet határozza meg. Célom, hogy egy biztonságos terápiás kapcsolatban segítsem pácienseimet abban, hogy szembenézzenek érzéseikkel, tudattalan mozgatórugóikkal, és tisztábban látva, változtassanak azon, amin szeretnének.

Klinikai tapasztalatom fő forrását a Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai osztályán, illetve a Cordelia Alapítványban, egy menekülteket segítő traumaközpontban folytatott munkám adja.

A hozzám fordulókat akár egy-egy konkrét zavar kezelésében, akár nehezebben körvonalazható önismereti kérdések, kapcsolati nehézségek megértésében tudom segíteni. Terápiát angol és olasz nyelven is vállalok.

Tanulmányaim:

2017 - Harvard Medical School, Global Mental Health, Trauma and Recovery Program

2017 - Pszichodinamikus szemléletű szupervízió a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület tagjánál

2015 - Semmelweis Egyetem Klinikai és Mentálhigiénés Szakpszichológus Képzés, felnőtt szakirány

2013 - Önismereti képzés, 2017-től a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület kiképzőjénél

2010 - 2011 Közép-Európai Egyetem, Nationalism Studies Program MA

2004 - 2009 Eötvös Lóránd Tudományegyetem, okleveles pszichológus