Brieger Kata felnőtt klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta j.

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni

2009 óta dolgozom pszichológusként. Terápiás ismereteimet módszerspecifikus képzéseken való részvétellel igyekszem naprakészen tartani és fejleszteni. Főként katathym imaginatív pszichoterápiát (KIP), neurolingvisztikus pszichoterápiát (NLP), ego-state terápiát, illetve ericksoni hipnoterápiát is integráló módszerrel dolgozom az egyéni terápiákban, de veszek át elemeket a kognitív viselkedésterápiák és a dinamikus pszichoterápiák egyéb módszereiből is, természetesen mindig a klienshez és problémájához igazítva. Várom mindazokat, akik változtatni szeretnének jelenlegi élethelyzetükön, lelkiállapotukon, és ezért hajlandóak tenni, és őszintén megnyílni. Azt a nézetet vallom, hogy a terapeuta és a hozzá forduló kliens egyenrangú felek, és én azért vagyok, hogy Ön megismerhessen egy másik nézőpontot és útjelző táblákat kapjon. Abban próbálok segíteni, hogy önismeret megszerzésével a saját megoldását bontakoztassam ki önben, és elkísérjem a változás közben.

2004-2009: pszichológus diploma (Debreceni Egyetem, Pszichológia Intézet)
2007-2009: angol pszichológia szakfordító (Debreceni Egyetem)
2009-2013: klinikai és mentálhigiénés felnőtt szakpszichológus diploma (Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum)
2011-2013: módszerspecifikus integratív felnőtt pszichoterapeuta képzés, integratív hipnoterapeuta cím (Integratív Pszichoterápiás Egyesület)
2014-2016: integratív gyermekpszichoterápia képzés (Integratív Pszichoterápiás Egyesület; befejezett elméleti tanfolyam)
2014-2017: Katathym Imaginatív Pszichoterápia, Kácsándi Elvira kiképző pszichoterapeutánál (280 óra, módszerelmélet, sajátélmény és szupervízió)
2015-2017: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzés (pszichoterapeuta jelölt)
2016-: Csoportvezető és Csoportanalitikus képzés (Csoportanalitikus és Kiképző Társaság), folyamatban