Brieger Kata felnőtt klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 


Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

2009 óta dolgozom pszichológusként. Terápiás ismereteimet módszerspecifikus képzéseken való részvétellel igyekszem naprakészen tartani és fejleszteni. Főként katathym imaginatív pszichoterápiát (KIP), neurolingvisztikus pszichoterápiát (NLP), ego-state terápiát, illetve ericksoni hipnoterápiát is integráló módszerrel dolgozom az egyéni terápiákban, de veszek át elemeket a kognitív viselkedésterápiák és a dinamikus pszichoterápiák egyéb módszereiből is, természetesen mindig a klienshez és problémájához igazítva. Várom mindazokat, akik változtatni szeretnének jelenlegi élethelyzetükön, lelkiállapotukon, és ezért hajlandóak tenni, és őszintén megnyílni. Azt a nézetet vallom, hogy a terapeuta és a hozzá forduló kliens egyenrangú felek, és én azért vagyok, hogy Ön megismerhessen egy másik nézőpontot és útjelző táblákat kapjon. Abban próbálok segíteni, hogy önismeret megszerzésével a saját megoldását bontakoztassam ki önben, és elkísérjem a változás közben.

2004-2009: pszichológus diploma (Debreceni Egyetem, Pszichológia Intézet)
2007-2009: angol pszichológia szakfordító (Debreceni Egyetem)
2009-2013: klinikai és mentálhigiénés felnőtt szakpszichológus diploma (Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum)
2011-2013: módszerspecifikus integratív felnőtt pszichoterapeuta képzés, integratív hipnoterapeuta cím (Integratív Pszichoterápiás Egyesület)
2014-2016: integratív gyermekpszichoterápia képzés (Integratív Pszichoterápiás Egyesület; befejezett elméleti tanfolyam)
2014-2017: Katathym Imaginatív Pszichoterápia, Kácsándi Elvira kiképző pszichoterapeutánál (280 óra, módszerelmélet, sajátélmény és szupervízió)
2015-2017: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzés (pszichoterapeuta jelölt)
2016-: Csoportvezető és Csoportanalitikus képzés (Csoportanalitikus és Kiképző Társaság), folyamatban

2018 Pszichoterapeuta szakvizsga SOTE