Fülöp Katalin klinikai szakpszichológus

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!

Pszichológusi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként pedig a Semmelweis Egyetemen végeztem. Tapasztalatot pszichiátrián, szomatikus osztályokon, Családok Átmeneti Otthonában, Vakok Intézetében szereztem. Munkám során az egyéni terápiákon túl párokkal és családokkal is dolgozom.

Szemléletem integratív, a módszerek kombinációit alkalmazom. Hiszem, hogy a bizalmi kapcsolat egy empatikus, őszinte, elfogadó légkörben tud megvalósulni. A közös munka során fontosnak tartom az erőforrások/erősségek feltárását, az önálló és hatékony problémamegoldás elsajátítását is.

Főként hangulati és szorongásos zavarokkal, életvezetési nehézségekkel küzdő kliensekkel dolgozom, de önértékelési problémák, párkapcsolati elakadások esetén is szívesen várom a hozzám fordulókat.

2013 - 2017 Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus diploma, Semmelweis Egyetem

2013-2014 Szomatodráma alapképzés, Magyar Szomatodráma Egyesület

2012- Család- és párterápiás képzés , Magyar Családterápiás Egyesület
2012-2013 Pszichodráma önismereti sajátélmény, Magyar Pszichodráma Egyesület
2009-2011 Pszichológus diploma, Pécsi Tudományegyetem

2001-2005 Hittanár-Szociálpedagógus diploma, Vitéz János Római Katolikus Tanítóképző Főiskola