Huszár Tamás klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

Diplomámat 2013-ban a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. Eddigi munkám során számos nehéz sorsú, nehéz helyzetbe került pácienssel foglalkoztam: krízisben lévőkkel, személyiségzavarban szenvedőkkel, bántalmazott személyekkel.

Látásmódomat főként a pszichodinamikus szemlélet határozza meg, úgy gondolom, hogy a problémáink nem csak a jelen külső körülményeiben, hanem a múlt belső élményeivel együtt válnak érthetővé, ezáltal pedig megoldhatóvá.

Nehézségeink, konfliktusaink megoldása során egy utazásra induluk a tudattalanban, aminek természetes velejárója, hogy néha eltévedünk, sokszor sötétben tapogatózunk. Ilyenkor nagy szükség van egy útitársra, akinek segítő kezébe bátran kapaszkodhatunk, akinek jelenléte biztonságot nyújt, aki az utazáson végigkísér. Vallom, hogy biztonságos, elfogadó, megértő kapcsolat erejével gyógyul a sebzett lélek.

Felnőttekkel, egyéni konzultáció formájában dolgozom. Szívesen várom a különféle pszichés nehézségekkel hozzám fordulókat, legyen szó kapcsolati konfliktusról, életvezetési nehézségről, elakadásról, krízisről.