Kántor Patrícia klinikai szakpszichológus j.

Érdeklődésem a lelki folyamatok iránt már gyerekkoromban elkezdődött, így a pályaválasztás után hamar szenvedélyemmé vált a pszichológusi szakma. Tanulmányaim alatt a figyelmem egyre inkább a mentális zavarok kezelésére és a bennünket ért nehézségek feldolgozására irányult. Hiszem, hogy az életünkben bekövetkezett sérülések az elfogadó és megtartó kapcsolaton belül gyógyulhatnak, az átélt nehézségek pedig megoszthatóvá, vagy akár erőforrássá válhatnak a közösen eltöltött idő során. Úgy gondolom, hogy a teljes élethez rendkívül fontos önmagunk megismerése, elfogadása és saját erőforrásaink megtapasztalása. Mindebben nagy segítség lehet Önnek egy olyan személy, aki megértő támogatással segíti ezt az egyedi és különleges folyamatot. Számomra minden személy kísérése megtisztelő feladat, ami rengeteg örömöt, nehézséget és meglepetést hordoz magában. Elsősorban integratív szemléletben gondolkodom, az irányzatot pedig a hozott problémához és a közösen meghatározott célkitűzésekhez igazítom. Szívesen alkalmazok pszichodinamikus, imaginációs (katathym imaginatív pszichoterápiás) és kognitív viselkedésterápiás elemeket. Folyamatos célom, hogy az Ön igényeihez igazodva a legmegfelelőbb segítséget nyújthassam!
Jelenleg felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt vagyok és részt veszek a Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület integratív terapeuta képzésében, amely módosult tudatállapotban alkalmazott módszerspecifikus képzéseket ötvöz. A pszichológusi tevékenységet szupervízió mellett végzem.
Egészségpszichológus diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Szakmai gyakorlatot pszichiátrián, rendvédelmi területen és szociális ellátórendszerben szereztem.

Forduljon hozzám bizalommal!