Kapócs Imre klinikai szakpszichológus

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

1989 óta dolgozom pszichológusként, 2004 óta klinikai szakpszichológusként. Gyermekekkel (leginkább 5 éves kor felett) és szüleikkel, illetve felnőttekkel egyaránt folytatok terápiát, konzultációt. Komoly tapasztalatom van az addikciók (a függőségek), egyes pszichiátriai zavarok, hiperaktivitás, figyelmi zavar, serdülőkori zavarok, a családi-párkapcsolati zavarok, a nevelési nehézségek, a különféle krízisek, a sokproblémás és "nehéz" esetek, a deviáns viselkedés, az étkezéssel, evéssel kapcsolatos zavarok, az önértékelési zavarok, asszertív kommunikációs nehézségek és a vallási, spirituális és transzcendens szükséglet kezelése terén. Jelentős tapasztalatom van az extra hosszú (sokéves) szupportív terápia, a rövid és hosszabb egyéni konzultáció ill. terápia, a család- és párterápia ill. konzultáció (mint koterapeuta), a szülőkonzultáció, a serdülő konzultáció ill. terápia, az asszertív és párkapcsolati csoport tréningek vezetése terén.