Karanténban élni

A járvány okozta helyzet számos új kihívással állít szembe bennünket. 

Mivel a napjaink nagy részét szeretteinkkel összezárva éljük, ezért a családi kapcsolataink is időnként megterhelőek lehetnek. A párkapcsolati feszültségek egyre inkább előtérbe kerülnek, egymás hiányosságait egyre nehezebben viseljük, és akár a verbális agresszióig is elsodródhatunk, amit talán a békeidőben sosem tapasztaltunk ilyen szélsőségesen a kapcsolatainkban.

A gyerekekkel is nagy terhet jelenthet a karantén okozta bezártság. Az online tanulás nehézségei nagyban a szülőre hárulnak. Ha több gyerek is van, felváltva kell velük foglalkozni az iskolai feladatokat illetően. A tanuláson kívül töltött időben pedig gyermekeink állandóan igénylik a figyelmünket, énidőre, privát szférára szinte semmi lehetőség nincs.

Kollégánk a jelen helyzetre kínálnak online konzultációs lehetőséget. Párkapcsolati, egyéni, illetve gyermeknevelési kérdésben is állunk az Önök rendelkezésére!

Hívjon minket még ma!

Mi fog történni, ha bejelentkezem?

  1. A kapcsolati űrlapon keresztül írhat nekünk
  2. Válaszul egy kérdőívet küldünk Önnek, aminek segítségével kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szakembert.
  3. A kérdőív visszaküldése után, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megadjuk Önnek pszichológusa elérhetőségét.
  4. Ha inkább telefonon hívna minket, ezt a +36 30 320 05 97 számon teheti meg hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!