A pszichodinamika alapjai - előadás

2017.06.01

A pszichodinamika alapjai címmel 2 alkalmas továbbképzés indul a Lélekművek Pszichoterápiás Központ szervezésében a pszichológusi végzettséggel nem rendelkező családállítás vezetők számára.

Előadó: Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta j.

Az első alkalom 2017. június 30.-án 10-18-ig tart.

Az előadás célja egyrészt, hogy a pszichológusi végzettséggel nem rendelkező családállítás vezetők megismerjék és a munkájuk során alkalmazni tudják a pszichodinamika törvényszerűségeit. Másrészt elsajátítsák a pszichopatológia alapjait, felismerjék a kóros állapotokat, és tudják, hogy egy ilyen esetben mit tehetnek a biztonságos kliensvezetés érdekében.

A délelőtti szemináriumokon a psziché működési modelljeit, a belső konfliktusokat és feldolgozásuk módjait tárgyaljuk, közöttük az elhárító mechanizmusokat, amelyekkel az állításra érkezőknél is találkozhatunk.

A délutáni szemináriumokon a pszichés megbetegedésekkel, közöttük a személyiségzavarokkal és a pszichotikus állapotokkal, valamint felismerésükkel foglalkozunk.

Az előadás során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy annak tartalma egyszerűen összefoglalva, előzetes pszichológiai tanulmányok nélkül is érthető legyen. Ennek érdekében számos demonstrációs anyagot mutatunk be.

Valamint azoknak, akik tovább szeretnék mélyíteni a tudásukat, szakirodalmat javaslunk.

A második alkalom időpontját az első találkozás alkalmával beszéljük meg.

Helyszín:

Lélekművek Pszichoterápiás Rendelő

1111 Budapest, Karinthy F. u. 5. fsz. 4. (Lélekművek kapucsengő)

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet az alábbi e-mail címen: lelekmuvek@gmail.com

A tanfolyam ára 15.000.-/fő/ alkalom mely a helyszínen fizetendő.

Áfás számlaigényüket kérem a regisztrációnál jelezni szíveskedjenek.