Családállítás szupervízió augusztus 25.

2017.07.17

CSALÁDÁLLÍTÁS SZUPERVÍZIÓ

A havonta megtartott családállítás szupervízió következő időpontja:

2017. augusztus 25.
péntek 10 óra

CÉLJA:

Mivel ugyanúgy, mint a pszichoterápiás szakmában, a családállításban is az állításvezető maga a munkaeszköz, ezt a munkaeszközt rendszeresen karban kell tartani. A mező mindenkinek szól ugyan - de a saját személyiségünk, személyes tapasztalataink, történetünk szűrőjén keresztül tudjuk "venni az adást". A személyes anyag beszűrődésére pedig csak egy külső megfigyelő segítségével lehet.

Másrészt nagyon sokféle helyen képződtünk, az elsajátított munkastílus nagyban függ attól, hogy kinek-kinek a képzője Hellinger munkásságának mely szakaszában képződött, és mit tett hozzá az állításhoz addigi saját terápiás technikáiból. Ezért fordulhat elő, hogy az egyik helyen képződöttek számára sokszor újdonságként hat egy olyan anyag, technikai vagy elméleti részlet, ami egy másik helyen az alapok közé tartozik. Emellett érdemes a tudásunkat rendszeresen frissíteni, követni a főleg külföldön megjelenő szakirodalmat, felvenni új impulzusokat - hiszen csak olyan dolgokat tudunk észrevenni és érzékelni egy állításban, amelyekről tudjuk, hogy léteznek.

MUNKAMÓD:

A résztvevők által hozott eseteket állítjuk fel közösen (ez lehet saját anyag vagy egy olyan kliens esete, akivel nehéz volt, illetve nem sikerült jól dolgozni). Végigvesszük az állítás egyes elágazási pontjait, az állításvezetői döntéseket, ezek indokait, és a releváns elméleti megfontolásokat.

DÍJ: 15.000 Ft / alkalom

VEZETI: Dr. Angster Mária, pszichoterapeuta és családállító,
a DGfS regisztrált oktatója

HELYSZÍN: LÉLEKMŰVEK PSZICHOTERÁPIÁS KÖZPONT
1117 Budapest Karinthy Frigyes út 5, földszint 4. (4-es kapucsengő)

JELENTKEZÉS: info@angstermaria.hu

06 30 280 5667