"Találkozások" - kapcsolatteremtő terápiás csoport indul

2018.04.01

Előreláthatólag 2018. szeptemberétől, csütörtök esténként 18:30-20:00-ig, heti rendszerességű csoport indul a kapcsolatteremtés jegyében. A csoport vezetője Brieger Katalin, klinikai szakpszichológus, helyszíne a Lélekművek Pszichoterápiás Központ (1117, Budapest, Karinthy Frigyes út 5.) lesz.

Kinek javasoljuk a csoportba való jelentkezést?

  • azoknak, akik önismeretre szeretnének szert tenni,
  • akiknek problémái vannak kapcsolataik működtetésével, és ezen szeretnének változtatni,
  • akik nagyobb rálátást szeretnének arra, hogy hogyan viselkednek társas közegben
  • és nem utolsó sorban: akik elég bátrak ahhoz, hogy megnyilvánuljanak egy 5-10 fős csoportban, és hajlandóak érzéseiket és gondolataikat megosztani a többiekkel (de persze nem erőszak...)
  • akik előre láthatólag vállalni tudják a heti rendszerességű részvételt a csoporton, és szabaddá tudják tenni a csütörtök estéiket

Mindehhez kitűnő terepet nyújt egy biztonságos, védett csoport közege, melynek nincs előre meghatározott tematikája, hanem a beszélgetést, az interakciókat mindig az "itt és most" alakítja.

A csoportfolyamat nem időhatáros, azaz meghatározatlan ideig folytatódik, melyben mindenki addig vesz részt, amíg a maga részéről jónak látja. A csoport nyílt, új tagoknak csatlakozni az indulást követően is lehet a maximális létszám eléréséig, illetve abban az esetben, ha valaki elhagyja a csoportot.

Jelentkezni a briegerkatalin@lelekmuvek.hu email címen,

illetve a +36-20-518-4356-os telefonszámon lehet.

Az ülések díja alkalmanként 4000 Ft, időtartama 90 perc.

A csoportba bekerülést felkészítés, illetve felmérés előzi meg, egyénenként a csoportvezetővel. Ez kiemelkedő fontosságú, mivel megvizsgáljuk, hogy kitűzött céljaihoz illeszkedik-e a módszer, illetve meghatározzuk közösen, hogy milyen jelenlegi elakadásai vannak, amiken majd érdemes lesz dolgozni. Előreláthatólag egy órát vesz igénybe, ennek díja 10000 Ft.