Traumák generációkon innen és túl 2017. november 10. péntek

2017.09.27

A pszichodinamika alapjai 2.

Traumák generációkon innen és túl

Címmel előadást tartunk a Lélekművek Pszichoterápiás Központ szervezésében a pszichológusi végzettséggel nem rendelkező családállítás vezetők illetve más segítő foglalkozású szakemberek számára.

Előadó: Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta j.

Időpont:

2017. november 10. péntek 10-18 óráig.

(Ha igény van rá, pótnap november 25. szombat 10-18h-ig)

Az előadás célja hogy a pszichológusi végzettséggel nem rendelkező családállítás vezetők és más segítő foglalkozású szakemberek megismerjék a traumák okozta pszichés megbetegedések hátterét, tüneteit, gyógyulási lehetőségeit. Szó lesz a transzgenerációs traumák okozta családi mintákról, a traumatizált szülők gyermekekre gyakorolt hatásáról. Igyekszünk röviden szót ejteni a genetika, illetve a környezeti hatások sajátos kölcsönhatásáról is, amely a traumák öröklődését hivatott magyarázni, illetve segít megérteni az ezzel járó lelki folyamatokat is.

Az előadás során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy annak tartalma egyszerűen összefoglalva, előzetes pszichológiai tanulmányok nélkül is érthető legyen. Ennek érdekében számos demonstrációs anyagot mutatunk be.

(Az előadás nem függ össze a Pszichodinamika 1. című előadással, ezért azokat is szeretettel várjuk, akik azon nem tudtak részt venni.)

Helyszín: Lélekművek Pszichoterápiás Rendelő

1111 Budapest, Karinthy F. u. 5. fsz. 4. (Lélekművek kapucsengő)

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet az alábbi e-mail címen: lelekmuvek@gmail.com

A tanfolyam ára 15.000.-/fő/ alkalom mely a helyszínen fizetendő.

Áfás számlaigényüket kérem, a regisztrációnál jelezni szíveskedjenek.