Lélekwellness VIP csomag

Ezt az exkluzív csomagot azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a pszichológia iránt, és szívesen megtudnának többet önmagukról. 

A Lélekwellness-t ajándékba is adhatja szeretteinek, ha úgy érzi, hogy a pszichológia eszköztára segítséget, tanulást vagy fejlődést jelenthet a számukra!

Akkor is jó kezdet a Lélekwellness, ha Ön sokat szorong, és kínzó gondolatok gyötrik. Találjunk erre megoldást, hogyan léphet tovább!

A Lélekwellness csomag egy olyan lehetőség, ahol a belső változás elkezdődik. Tapasztalt szakember segítségével nézhet szembe szenvedéseinek, elakadásainak okaival, és találhat rá egy olyan belső útra, amin elindulhat egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet felé. Ez egy intenzív kezdet a változáshoz, a mélyebb önismerethez, út a bölcsességhez.

Tartalma:

  • 3x50 perc konzultáció Magyar Judittal, a Lélekművek Pszichoterápiás Központ vezetőjével. (3 x 18.000.-)
  • Állapotfelmérés projektív tesztekkel. (30.000.-)
  • 1 alkalom Családállítás dr. Angster Mária családállítónál (egész napos), Magyar Judit kísérésével (1 órás). (25.000.-)
  • Összesen 109.000.-

VIP ár: 95.000.-Ft (megtakarítás 14.000.-)

Telefonon is bejelentkezhet: +36 30 320 05 97

Hívjon bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. 

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!