Pánik és szorongás a vírus miatt

Online beszélgetés a szorongásról a járvány idején:

Mi fog történni, ha bejelentkezem?

  1. A kapcsolati űrlapon keresztül írhat nekünk
  2. Válaszul egy kérdőívet küldünk Önnek, aminek segítségével kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szakembert.
  3. A kérdőív visszaküldése után, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megadjuk Önnek pszichológusa online elérhetőségét.
  4. Ha inkább telefonon hívna minket, ezt a +36 30 320 05 97 számon teheti meg hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!
  5. A terápiáról e-számlát állítunk ki, amit elküldünk az e-mail címére, és amit átutalással tud kiegyenlíteni.

Az online terápia a legegyszerűbb megoldás ahhoz, hogy közel legyünk Önhöz!

Az elmúlt hónapokban mindannyiunk életébe betört a koronavírus miatti szorongás. Féltjük a szüleinket, szeretteinket, de a munkánkat, és a jövőnket is.

Számos kérdés van bennünk, és olykor szembe kell néznünk a tehetetlenséggel is, hogy bár sokat tehetünk ellene, nem minden rajtunk múlik.

Ezekben a nehéz időkben próbálunk pácienseinknek speciális lelki segítséget adni, mert bár sok kérdésre mi sem tudjuk a választ, de azt biztosan állíthatjuk, hogy az elménk időnként rettenetesebb helyzetet gyárt, mint maga a valóság. 

A média is belesodorhat minket az extrém szorongásba, és akkor még ott vannak az összeesküvés elméletek, amik miatt még jobban szoronghatunk, vagy teljesen reményvesztettek, és rezignáltak lehetünk.

Mi abban próbálunk meg segíteni, hogy se a külső ingerek, se a belső félelmek ne sodorják el Önt a valóságtól, és a nehéz helyzetben is két lábbal tudjon állni a földön. 

A terápiás beszélgetéseink alkalmával segítünk enyhíteni a szorongását, és megtalálni a lehető legnagyobb belső egyensúlyt a jelenlegi nehéz helyzethez.

Hívjon, vagy írjon nekünk már ma! Minden munkatársunk vállal online terápiát!