Pár- és családterápia

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

Tisztelt Pácienseink!

A Lélekművek Pszichoterápiás Központ munkatársai a koronavírus alatt már nem csak online (Skype, Facetime, Whatsup, stb.), hanem SZEMÉLYESEN is tudják fogadni a pácienseket, a higiéniai előírások maximális betartása mellett! Mind az online, mind az személyes rendelés zavartalan, minden munkatársunk elérhető!

Hívjon minket bátran! Egyetlen páciensünket sem hagyjuk magára a krízis helyzetben! 

Váradi Erzsébet pszichológus, pár és csalásterapeuta j.

Mészáros Márta klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta j.

Kapócs Imre klinikai pszichológus, pár- és családterapeuta j.

Batal Brigitta Aishah pszichológus, pár- és családterapeuta j.

Kádár Imre szociális munkás, pár- és családterapeuta j.

Rendelőnkben három páros, Erzsébet és Imre, valamint Márti és Imre, vagy Brigitta és Imre végzik a pár- és családterápiát. Nagy tapasztalatuk van a párkapcsolatok nehézségeinek feltárásában és a megbetegítő családi dinamika megértésében és megoldásában. Egyénileg és együtt is vezetnek pár- és családterápiát, és számos sikeres terápia áll mögöttük. Forduljon hozzájuk bizalommal!