Párkapcsolat

A boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakítása mindannyiunk életének egyik legfontosabb törekvése. Azonban még a tökéletesnek látszó kapcsolatokban is akadnak gondok és megoldásra váró problémák, a kérdés csupán az, képesek vagyunk-e együtt, egységben, párként megoldani azokat.

Bizonyított tény, hogy a kapcsolati válsághelyzetek megoldása - akár szakember segítségével történik, akár anélkül - közelebb hozza egymáshoz a feleket és viszonyuk, egymás iránti elkötelezettségük erősebb lesz, mint a válsághelyzet előtt volt.

Persze minden kapcsolat más-más, de vannak bizonyos sémák, melyek mentén megtalálhatjuk a nehézségek okát. A fel-felbukkanó félreértések és veszekedések többnyire egy adott problémára vezethetőek vissza. Ennek feltérképezése az első lépés a megoldás felé vezető úton. 

Ha szeretné segítségünket kérni párkapcsolati problémájának megoldásában, hívjon bennünket még ma: 

+36-30-320-05-97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 9-18h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legmegfelelőbb szakembert válasszuk ki Önnek.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!