Párkapcsolat

A boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat kialakítása mindannyiunk életének egyik legfontosabb törekvése. Azonban még a tökéletesnek látszó kapcsolatokban is akadnak gondok és megoldásra váró problémák, a kérdés csupán az, képesek vagyunk-e együtt, egységben, párként megoldani azokat.

Bizonyított tény, hogy a kapcsolati válsághelyzetek megoldása - akár szakember segítségével történik, akár anélkül - közelebb hozza egymáshoz a feleket és viszonyuk, egymás iránti elkötelezettségük erősebb lesz, mint a válsághelyzet előtt volt.

Persze minden kapcsolat más-más, de vannak bizonyos sémák, melyek mentén megtalálhatjuk a nehézségek okát. A fel-felbukkanó félreértések és veszekedések többnyire egy adott problémára vezethetőek vissza. Ennek feltérképezése az első lépés a megoldás felé vezető úton. 

Mi fog történni, ha bejelentkezem?

  1. A kapcsolati űrlapon keresztül írhat nekünk.
  2. Ha inkább telefonon hívna minket, ezt a +36 30 320 05 97 számon teheti meg hétköznap 9-18h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!