Selmeczi Eszter gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus 

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

Pszichológus diplomámat az ELTE-n szereztem 2008-ban. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem klinikai gyermek szakpszichológus képzésén folytattam. A diplomám megszerzése után óvoda- és iskolapszichológusként, jelenleg pedagógiai szakszolgálaton belül terápiákat folytató pszichológusként dolgozom. Munkám során elsődleges szempontnak tartom a gyermekekkel való személyes kapcsolat és a bizalom kialakítását. Azt vallom, hogy csakis ennek mentén indulhat el bármilyen gyógyító, fejlesztő munka. Öt évvel ezelőtt megszületett az első gyermekem, így azóta egyes problémákkal, kérdésekkel való szembesüléskor a szakmai szempontok mellett a szülői oldalt is mélyebben át tudom élni. Munkám során a gyermekekkel való bizalom megteremtésén túl a szülőkkel való kapcsolat kialakítását, a velük való együttműködést is legalább olyan fontosnak tartom.

2010- Debreceni Egyetem Klinikai és Mentálhigiéniai szakpszichológus képzés gyermek és ifjúsági szakirány
2009-2010 Gyermekpszichodráma képzés (Kende Hanna vezetésével), Magyar Individiuálpszichológiai Egyesület, Budapest
2008-2009 Pszichodráma képzés, önismereti rész, Budapest
2003-2008 Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógia és pszichológia szak, Iskolapszichológia és Egészségpszichológia szakirány