Stressz

A stressz nem mindig rossz, valamennyi stresszre mindig szükségünk van, hiszen nélküle unalmas lenne az élet, ez késztet jobb teljesítményre.

A stressz reakció a szervezet beépített mechanizmusa, mely arra hivatott, hogy helyreállítsa az egyensúlyt bennünk. Ha kell, védekezik ha kell, alkalmazkodik.

Akkor van baj, ha a folyó kilép a medréből és elönt mindent. Mert a szervezet és a lélek is pontosan tudja, hogy mi a jó nekünk, de ha annyi impulzus ér bennünket nap mint nap, melyek már mennyiségükből adódóan túlterhelőek, végül teljesen kiégünk.

Vezetők, menedzserek életében a stresszoldás kérdése különösen hangsúlyossá válik, hiszen ha egy cégvezető "lemerül", akkor ez az egész cég és az ott dolgozók jövőjét is beárnyékolhatja.

A stresszoldás technikáját tanítjuk meg a terápia keretei között. Azt, hogy hogyan lazíthatjuk el magunkat, és leszünk képesek nyugodtak és ellazultak maradni, amikor csak szükségünk van rá. Például a relaxációs gyakorlatok során egymásra épülő feladatokon keresztül megtanuljuk ellazítani a saját testünket (bármikor), és képessé válunk kezelni, kordában tartani a stresszt.

Ha úgy érzi, nem bír már a stresszel, az Önre nehezedő nyomással, akkor forduljon hozzánk bátran segítségért!

+36-30-320-05-97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legmegfelelőbb szakembert válasszuk ki Önnek.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!