Stressz

A stressz nem mindig rossz, valamennyi stresszre mindig szükségünk van, hiszen nélküle unalmas lenne az élet, ez késztet jobb teljesítményre.

A stressz reakció a szervezet beépített mechanizmusa, mely arra hivatott, hogy helyreállítsa az egyensúlyt bennünk. Ha kell, védekezik ha kell, alkalmazkodik.

Akkor van baj, ha a folyó kilép a medréből és elönt mindent. Mert a szervezet és a lélek is pontosan tudja, hogy mi a jó nekünk, de ha annyi impulzus ér bennünket nap mint nap, melyek már mennyiségükből adódóan túlterhelőek, végül teljesen kiégünk.

Vezetők, menedzserek életében a stresszoldás kérdése különösen hangsúlyossá válik, hiszen ha egy cégvezető "lemerül", akkor ez az egész cég és az ott dolgozók jövőjét is beárnyékolhatja.

A stresszoldás technikáját tanítjuk meg a terápia keretei között. Azt, hogy hogyan lazíthatjuk el magunkat, és leszünk képesek nyugodtak és ellazultak maradni, amikor csak szükségünk van rá. Például a relaxációs gyakorlatok során egymásra épülő feladatokon keresztül megtanuljuk ellazítani a saját testünket (bármikor), és képessé válunk kezelni, kordában tartani a stresszt.

Ha úgy érzi, nem bír már a stresszel, az Önre nehezedő nyomással, akkor forduljon hozzánk bátran segítségért!

Mi fog történni, ha bejelentkezem?

  1. A kapcsolati űrlapon keresztül írhat nekünk
  2. Válaszul egy kérdőívet küldünk Önnek, aminek segítségével kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szakembert.
  3. A kérdőív visszaküldése után, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megadjuk Önnek pszichológusa elérhetőségét.
  4. Ha inkább telefonon hívna minket, ezt a +36 30 320 05 97 számon teheti meg hétköznap 9-18h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!