Váradi Erzsébet pár- és családterapeuta j.

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

Tanácsadó pszichológusként a hozzám forduló kliensek belső erőforrásainak feltárása a közös cél. Ezen tényezők ismeretében, amit egy elfogadó, támogató légkörben megtapasztalhatnak önmagukról, képesek rátalálni a saját problémáik megoldásához vezető útra. Önmaguk teljesebb megismerésével, elfogadásával képessé válhatnak szembenézni, megküzdeni, elakadásaikkal, nehézségeikkel a közösen kidolgozott új megoldási módok alkalmazásával. Elsősorban felnőtt kliensekkel foglalkozom, életvezetési tanácsadással, konfliktus kezeléssel, önismeret fejlesztésével.

Család és párterapeuta jelöltként párkapcsolati problémákban, családi konfliktusok kezelésében, megoldásában próbálok segíteni. A család, pár működésében beállt zavar megszüntetése, a krízisek és a normatív krízisek feldolgozása, egyensúly teremtése a családi rendszerben lehet célja a velem való munkának. 

2013 Családterapeuta jelölt

Magyar Családterápiás Egyesület

2011 Pszichológiai mentor

Pszicho Akadémia

2008-2011 Pszichológus

Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme

2007 Pszichológiai asszisztens

2007 Gyógypedagógiai asszisztens