VIRTUÁLIS LELKIVEZETŐ – Úton önmagadhoz                   

online program

Sokak kérésére meghosszabbítottuk!!! 

A bevezető ár maradt 2021. december 31-ig!

Nézd meg a videót!

A program neked szól, ha 

 • Mindig érdekelt a pszichológia, de nem tudtad, hogyan alkalmazd az életedben...
 • Vágysz az önismeretre, de a pszichoterápia túl nagy elköteleződést kíván...
 • Szeretnél dolgozni önmagadon, de nem tudod, hogyan indulj el ezen az úton...

Ha ezek a kérdések már legalább egyszer felmerültek benned, akkor gyere, és tarts velünk, a Virtuális Lelkivezetőt neked találtuk ki! 

Mi végig veled leszünk és elkísérünk a belső fejlődésed útján! 

Mi ez a Virtuális Lelkivezető?


 • pszichológusok által kidolgozott önismereti feladatok!
 • napi 10-15 perc énidővel elérhető eredmények!
 • érdekes gondolatok, életbölcsességek, életvezetési tippek!
 • kevesebb, mint egy könyv áráért, heti e-mail sorozat a belső fejlődésedért!
 • ha úgy érzed, beszélnél valakivel az önismereti feladatokról, kedvezményes áron konzultálhatsz kollégánkkal online, terápiás elköteleződés nélkül!

Fontos! A Virtuális Lelkivezető nem helyettesíti a professzionális pszichoterápiát! Ha úgy érzed, hogy inkább erre van szükséged, keress bennünket a www.lelekmuvek.hu oldalon!

Miért válaszd a programot?

Online feladatok

Nem kell utaznod, várnod, a feladatokat az adott héten akkor végzed el, amikor szeretnéd

Heti kihívások

A feladatokat hetente megkapod, majd minden héten értékelheted az adott aktivitásodat

Folyamatos fejlődés

Változatos, fontos kérdések, feladatok, amivel boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá teheted az életedet

 • Ha csatlakozol a Virtuális Lelkivezető programhoz, és elvégzed a feladatokat, többet teszel a pszichológiai egyensúlyodért, mint az emberek 90 százaléka! 

 • Amíg mások csak panaszkodnak, és várják, hogy a dolgok maguktól jobbra forduljanak, addig te már tudod, hogy az életed változásának kulcsa a te kezedben van!

 • Sok ember jár edzőterembe, de még több, aki nem. A lelki edzőterembe vajon hányan teszik be a lábukat? Még kevesebben! Te most online elkezdheted magad a lelkiélet szintjén edzeni. Mi garantáljuk a fejlődést, a rendszerességet, és azt, hogy végig veled leszünk!

Dr. Angster Mária ajánlása: 

Az alapvetésünk az, hogy mindenki olyan, amilyen. Van egy fizikumunk, veleszületett lelki alkatunk, van egy személyes történetünk, ami formált és alakított bennünket. Ezen felül pedig két család sorsa folyt össze bennünk, mint két folyó, és a családtagjaink sorsa is alakítja az életünket.

A fizikai adottságainkat, a lelki alkatunkat nem tudjuk megváltoztatni. Megismerni és jól használni viszont tudjuk. Nem tudunk valaki mássá válni, mint akik vagyunk, viszont mindenkinek lehetősége van rá, hogy saját maga legjobb változataként élje az életét. Ez pedig - szerintünk - az élet célja.

A munkát a testi és lelki adottságok megismerésével kezdjük - lássuk, milyen lapokat kaptunk. Majd azt nézzük meg, milyenné alakított bennünket az élet.

Fő módszerünk önmagunk és a körülöttünk élők új szempontok szerinti pontos megfigyelése. A megfigyelt tényekről naplót vezetünk. A tények a barátaink: megmutatják, amit tudnunk kell, utat mutatnak, segítenek eligazodnunk önmagunk belső világában és a kapcsolatainkban egyaránt.

Mindemellett azonnal használható hatékony technikákkal is megismerkedünk, amelyek segítenek könnyebben harmóniába kerülni önmagunkkal és a külvilággal.

Kik vagyunk mi?

A Virtuális Lelkivezető mögött elkötelezett pszichológusok állnak, akik mindenki számára szeretnék közel hozni a pszichológia világát.

A Virtuális Lelkivezető online önismereti program fővédnökei:

dr. Angster Mária
dr. Angster Mária

Szeretek értelmes, hasznos és szép dolgokat csinálni, és ez az. Ha az emberek megismerik, elfogadják és megszeretik magukat, akkor elértünk valamit. 

dr. Angster Mária
Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző családállító

Magyar Judit
Magyar Judit

Szeretném mindenki számára elérhetővé tenni az önismeret lehetőségét, ezért találtam ki a Virtuális Lelkivezetőt. Ezzel a programmal azok is dolgozhatnak önmagukon, akik nem szeretnének, vagy nincs lehetőségük pszichológushoz járni. 

Magyar Judit
Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Rólunk mondták...

Bármikor, akármilyen nehézséget, problémát, tévedést rugalmasan lehet(ett) megfelelő időben "orvosolni" . (Beáta)

"A cég felkeresése után gyorsan megfelelő szakemberhez kerültem, aki kedves, rugalmas volt végig. A bizalom gyorsan kialakult, a terápiát végig biztonságos légkör jellemezte. Úgy érzem a közös munka kiválóan működött, és eredményes volt, ahhoz is kaptam eszközöket és motivációt, hogy a jövőben felmerülő hasonló akadályokat is kezelni tudjam, ezért mind nagyon hálás vagyok." (Lilla)

"Nagyon rossz állapotban voltam, amikor megkerestem őket. Hamar kaptam időpontot. Megnyugvás töltött el, minden alkalommal, amikor ott jártam a pszichológusnál. Most már sokkal jobban vagyok. Kellemes környezet, kiváló lokáció, jó szakemberek." (Ádám)

"Nem tudja kifejezni ez a pár sor milyen sokat adott nekem a közös munka, az életem változtatta meg. " (Nóri)

"Már az elején, a számomra megfelelő szakember kiválasztásánál nagyon szimpatikus volt a Lélekművek alapossága. Végig jó kezekben éreztem magam és nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel." (Pál)

"Úgy érzem megerősödtem, kicserélődtem az egész folyamat alatt. Mentálisan is sokkal erősebbnek érzem magam mint valaha. Nagyon hálás vagyok érte" (Tímea)

A program díja

A Virtuális Lelkivezető online program havi vagy éves konstrukcióval érhető el bevezető áron 2021. november 30-ig!

A havi díj mindössze 3800 Ft, ami napi szinten kb 300 Ft... mit kapsz ennyiért? Egy kávé is többe kerül már :)

Ráadásul, ha az éves konstrukciót választod, 14%-kal kedvezőbben kérheted a programot, és havi szintre lebontva csak 3.325 Ft-ba kerül.

Bónusz

#1. Kedvezményes konzultáció

Előfizetőink számára kedvezményes lehetőséget biztosítunk szakembereinkkel való konzultációra. A konzultáció díja a Virtuális Lelkivezető tagjainak 15.000 Ft helyett csupán 13.000 Ft. A konzultáció nem jelent terápiát! Ez egy 50 perces alkalom, amely A Virtuális Lelkivezető önismereti feladataihoz kapcsolódik, és amiben megbeszélheted egy szakemberrel, hogy mit fedeztél fel a feladatok során önmagaddal kapcsolatban. 

#2. Bevezető ár 2021. november 30-ig!

2021. november 30-ig bevezető áron, 20%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni, és ez az ár az egész program alatt ennyi marad számodra.

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Virtuális Lelkivezető program?

A Virtuális Lelkivezető egy olyan program, amely lehetővé teszi, hogy jobban megismerd magad, és kiegyensúlyozottabb legyél a mindennapokban. Havonta megújuló küldetésekkel várunk, melyek segítségével egy belső utazásban lehet részed önmagad jobb megismerése felé. A küldetéshez heti gyakorlatok tartoznak, melyek elvégzésére 6 nap áll rendelkezésedre. A 7. napon a küldetés heti feladata lezárul, és egy online felületet küldünk neked, ahová leírhatod a heti felfedezéseidet, illetve lehetőséget nyújtunk arra, hogy kedvezményes áron konzultálhass szakembereinkkel a nehézségeidről.

A küldetés ideje alatt magad oszthatod be az időd, hogy mikor van pár szabad perced, amikor tudsz önmagaddal foglalkozni, melyhez a küldetés feladatai nyújtanak segítséget.

Mikor tudok a Virtuális Lelkivezető programhoz csatlakozni?

A programhoz bármikor van lehetőséged csatlakozni az előfizetési díj befizetésével. Amikor jelentkezel, emailben felvesszük veled a kapcsolatot, és rövidesen meg is kapod az első havi küldetésedet.

Hogyan fogom megkapni a Virtuális Lelkivezető havi anyagait?

A Virtuális Lelkivezető anyagait email formában fogod megkapni. Az előfizetésed kiegyenlítése után megkapod az első emailt a Virtuális Lelkivezető program legfontosabb tudnivalóival, ezt követően pedig az első havi kihívásodat is megkapod a regisztrációkor megadott email címedre.

Kik állítják össze a Virtuális Lelkivezető havi küldetéseit?

A Virtuális Lelkivezető mögött elkötelezett pszichológusok állnak, akik mindenki számára szeretnék közel hozni a pszichológia világát.

A Virtuális Lelkivezető online önismereti program fővédnökei: Dr. Angster Mária,klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző családállító és Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. Bemutatkozó anyagaikat itt találod (link a fotó és bemutatkozásra).

Milyen fizetési lehetőségek vannak az előfizetésnél?

Előfizetésedet csak bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni az előfizetésed. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.

Hogy tudom lemondani az előfizetést?

Előfizetésed lemondására bármikor lehetőséged van.

Éves előfizetés lemondása esetén a lemondott hónapok díját visszautaljuk részedre. Havi előfizetés lemondása esetén a hónapból fennmaradó összeget azonban nem áll módunkban visszautalni neked.


Nem találtál választ a kérdésedre? Írj nekünk a virtualislelkivezeto@lelekmuvek.hu email címre, és segítünk!


Jelentkezés