Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta j.


Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

A jelenre fókuszálva próbálom megérteni a pácienseim problémáit, melyek a múltjukban gyökereznek. Munkám során többek között pszichodinamikus és jungi analitikus szemléletben dolgozom. Kiemelt érdeklődési területem a személyiségzavarok, a skizofrénia spektrum valamint az egyéb pszichotikus állapotokban zajló folyamatok megértése, az orvosi gyógyszeres terápia mellett a beteg pszichológusi támogatása. Emellett szívesen várom a szorongásos és hangulatzavarokkal, kapcsolati problémákkal, életvezetési nehézségekkel hozzám fordulókat, valamint az élet értelmére irányuló, vagy spirituális kríziseket okozó elakadásokkal kapcsolatos kérdéseket. 

2016 Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI) Semmelweis Egyetem és EAPTI akkreditált Képzés
2011-2013 Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület - Autogén tréner befejezett, szimbólumterápiás módszerspecifikus képzés folyamatban
2009 - 2013 SOTE Klinikai Pszichológiai Tanszék, klinikai szakpszichológus
2007- C. G. Jung Komplex-Pszichoterápiás Egyesület, módszerspecifikus képzés - elméleti alapképzés befejezett, sajátélmény és szupervízió folyamatban
2003 - 2009.: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Pszichológia szak
2000-2004.: Sapientia Hittudományi Főiskola. Tanári végzettség és Pasztorálpszichológiai tanulmányok.