Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta 

Bejelentkezés: +36 30 320 05 97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legprofesszionálisabban tudjunk segíteni.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon! 

A jelenre fókuszálva próbálom megérteni a pácienseim problémáit, melyek a múltjukban gyökereznek. Munkám során többek között pszichodinamikus és jungi analitikus szemléletben dolgozom. Kiemelt érdeklődési területem a B klaszteres személyiségzavarok, emellett szívesen várom a szorongásos és hangulatzavarokkal, kapcsolati problémákkal, életvezetési nehézségekkel hozzám fordulókat.


2016 Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés (TEPKI) Semmelweis Egyetem és EAPTI akkreditált Képzés
2011-2013 Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület - Autogén tréner befejezett, szimbólumterápiás módszerspecifikus képzés folyamatban
2009 - 2013 SOTE Klinikai Pszichológiai Tanszék, klinikai szakpszichológus
2007- C. G. Jung Komplex-Pszichoterápiás Egyesület, módszerspecifikus képzés - elméleti alapképzés befejezett, sajátélmény és szupervízió folyamatban
2003 - 2009.: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Pszichológia szak
2000-2004.: Sapientia Hittudományi Főiskola. Tanári végzettség és Pasztorálpszichológiai tanulmányok.