SKYPE terápia

Mi fog történni, ha bejelentkezem?

  1. A kapcsolati űrlapon keresztül írhat nekünk
  2. Válaszul egy kérdőívet küldünk Önnek, aminek segítségével kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szakembert.
  3. A kérdőív visszaküldése után, néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megadjuk Önnek pszichológusa online elérhetőségét.
  4. Ha inkább telefonon hívna minket, ezt a +36 30 320 05 97 számon teheti meg hétköznap 9-18h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!
  5. A terápiáról e-számlát állítunk ki, amit elküldünk az e-mail címére, és amit átutalással tud kiegyenlíteni.
A Skype terápia a legegyszerűbb megoldás ahhoz, hogy közel legyünk Önhöz!

Bárhol is van a világban, esetleg hosszabb ideig otthon kell maradnia, mi akkor is Önnel vagyunk!

Klinikai szakpszichológusaink készséggel állnak a rendelkezésére lelki nehézségeinek a megoldásában! Segítünk kilábalni a nehéz helyzetből, nem kell mindennel egyedül megküzdenie!

A Skype-on keresztül folytatott tanácsadás során látjuk és halljuk is egymást, szinte olyan, mintha személyesen találkoznánk. A Skype alkalmazás előnye, hogy ingyenesen letölthető az internetről.

A Skype megfelelő kép és hangminősége esetén a metakommunikatív jelek nagy része ugyanúgy olvasható, mint a személyes találkozások alkalmával, hiszen látjuk a másik fél arckifejezését, mimikáját, testtartásának változásait, észrevesszük hangszínének, hangsúlyának, hangerejének változásait. Mindez azért fontos, mert tudjuk, a kommunikáció nagy része valójában nem a verbális, hanem a nonverbális csatornákon keresztül zajlik. Ezért is hatékonyabb a Skype, videóval együtt, mint az egyszerű hanghívás.

Skype: A program letöltése, telepítése és használata

A program letöltése:

Töltse le számítógépére vagy lap topjára www.skype.hu oldalról a programot, majd telepítse. Válassza ki a magyar nyelvet. Telepítés után regisztrálja magát.

Végigvezetjük a Skype program letöltésének, és felhasználói fiókja regisztrálásának menetén:

1. A Skype letöltéséhez válassza az alábbi variációk egyikét:

a. Windows operációs rendszer esetén, kattintson ide: https://www.skype.com/hu/get-skype/ - A letöltés automatikusan elindul.

b. Macintosh rendszer esetén esetén, pedig kattintson ide: https://skype.hu.downloadastro.com/ - A letöltés automatikusan elindul.

2. A felugró ablakban válasszon ki egy mappát a számítógépén, ahová menteni fogja a Skype programot, majd kattintson a Mentés gombra.

3. Keresse meg az imént letöltött Skype programot a számítógépén, majd kattintson rá.

4. Miután a telepítő végzett, indítsa el a programot a Skype ikonra történő dupla kattintással.

5. Kattintson a felugró ablak jobb oldalán található Új fiók létrehozása feliratra.

6. Az új ablakban, adja meg a kért adatokat, majd írja be a caphtcha kódot, végül kattintson a lap alján, az Egyetértek, tovább gombra.

Adja meg a Skype nevét, illetve a jelszavát.

7. Gratulálunk! Sikeresen telepítette/létrehozta skype fiókját, most már a skype neve, és jelszava megadásával be tud lépni a programba.

Videó a Skype használatáról: https://www.youtube.com/watch?v=z1Ghyz9rKI4

Skype mikrofon hangerő beállítása: https://www.youtube.com/watch?v=MiX6meyUibs