Szorongás

A szorongás akkor válik problémássá, ha kellő ok nélkül, vagy túlzott intenzitással jelentkezik. 

 A szorongás egy szabadon lebegő félelem:

  • mely testet ölthet / kivetülhet egy tárgyra, élőlényre, vagy helyzetre (társas szituációktól való félelem, vagy pl.: pókfóbia)
  • adott esetben bezár minket a saját házunkba (agorafóbia)
  • pánikrohamok megjelenéséig fajulhat
  • lehet, annyira erős, hogy kényszeres cselekvésekkel igyekszünk kordában tartani
  • megjelenhet egy traumatikus esemény következtében

A tartós szorongás, az állandó aggodalom és feszültség nyomán átélt stressz nemcsak pszichés, hanem testi tüneteket is produkálhat, például gyomorfájás vagy fejfájás formájában. Tartós szorongás esetén viszont, súlyosabb betegségek kialakulásának lehetősége is fennáll. 

Ha meg akar szabadulni a szorongástól, ki kell nyomoznunk, hogy mi tartja fent a problémát az életében, mitől fél igazán.

A nehézségek tanítanak minket, és ha készek vagyunk tanulni a szorongás kemény leckéjéből, nem megsemmisíthetjük, hanem megszelídíthetjük a félelmeinket, és visszaszerezhetjük az egészséges kontrollt az életünkben.  

Szabaduljon meg a szorongástól, és hívjon még ma, segítünk választani szakembereink közül:

+36-30-320-05-97

Hívjon időpontért bennünket hétköznap 8-20h-ig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk, vagy írjon nekünk. A válaszlevelünkben egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni, hogy a legmegfelelőbb szakembert válasszuk ki Önnek.

Amennyiben 1 munkanapon belül nem válaszolunk, annak kizárólag technikai oka van, ez esetben kérjük, hogy hívjon minket telefonon!